logo

Slot maskinen för hem x2


slot maskinen för hem x2

Sliten och sluten pakt med mina bröder, olika farsor som knarka' och söp.
Hårdare möten, tornar i blicken, jag tror vi förlorat, saknar dig baby.Och på begravningen försök att komma ihåg vad jag heter.Det ba' sa 'pang' en massa rök som ur en västernfilm.Nu står jag här på toppen av min karriär, men är så full och så hög att ja'nte vet var jag.Han skrek "Ge mig dina pengar, mannen, ge mig dina skor och din mobil" - Frej Larsson går till graven för ett gram kokain.Men det får inte, får inte bli så, åren går skitfort, men jag kommer aldrig kunna träffa nå'n.Och pundaren var röd i sina ögon, som av en hel fivish blaze.Som ett trolleritrick, kolla bara ey!Frej taking ett tecken på Gud det var ett statement.Har gått för lång tid sen hon och jag tog ett snack och sa vad vi tyckte.Våra nävar är knutna, inte mot strömmen utan mot varandra, för vi bråkar så klart, Kunde inte låta det va' in i det sista.Jag lyckades fly med mina blodspår på var jag fucking redan död på sikt som aids-man!
För hon kommer aldrig kunna vara så bra att hon och jag kan stå där vi står.Jag håller på gå sönder, det måste va' en dröm, men vafan är det med mig, hög som ett hus, om nå'n kunde se mig - shit vad patetisk.Som så många gånger dessförinnan.Afasi: Plötsligt bara slog det till, spliffen knacka' på, jag släppte.Men jag kunde böja bakåt, inte överleva till varje pris.Pappa med svart kostym och matchande samvete x2 Refräng Afasi Frej Men shit vad sjukt, allting Men baby nu är det slut För alltid Alltid, baby nu är det slut, för alltid Men shit vad sjukt, allting Men baby nu är det slut för alltid.Och jag reste mig, sen rasa alla väggar.Känns som vi dansar på ömtåliga isflak och vi flyter i strömmen på väg mot ett stup.Refräng Afasi Frej, men shit vad sjukt, allting, men baby nu är det slut.Och vi svor på vårt liv att om vi blir som dom då får Ronnebyby (.)från att leva vår dröm.
För nu studsar allt vi säger bara mellan munnarna, gratis monopol spelautomat samsung mobil fram och tillbaks som ett rykte.
Sitemap